Hi dear,

welkom. Je vindt hier een greep uit mijn werk van de afgelopen jaren. Voor uitgeverijen en bureaus maak ik boeken, bladen, redactionele formules, contentcampagnes, artikelen en tekstjes. Als bedenker, coördinator en schrijver. Het liefst werk ik met mensen en merken die verschil maken. Die iets anders laten zien, die energie geven en bewust kiezen voor wat ze doen.

Contentstrategie

Redactionele formules en redactiemanagement.

Copy

Native advertising, long copy, branded content.

Eindredactie

Controleren en redigeren van Nederlandse tekst.

Redactie

Redactionele content, interviews, artikelen.

Tanja zit boordevol creativiteit en goede ideeën. De vertaalslag van creativiteit naar rock solid copy is wat haar zo uniek maakt. Ze kan jouw idee concretiseren, iets wat weinig mensen kunnen.

11070518_10155454889870585_6306931370487399259_n
Josephine Kay Editor in Chief @ Cosmopolitan NL

Het is heel fijn om met Tanja te werken. Ze neemt de tijd om het merk te leren te kennen, werkt efficient, met veel passie en er komt daarom altijd iets krachtigs en moois uit. Niet alleen omdat ze goed is maar ook doordat we het met elkaar kunnen vinden, al 4 jaar in a row..

Rens
Rens Kroes Founder @ Rens Kroes Media

Samenwerken met Tanja is een feest op alle vlakken. Ze is iemand die goed luistert naar de vraag en je helpt om tot de kern te komen met haar creativiteit en strategische visie. Die persoon die altijd wil helpen en net dat stapje extra zet om samen tot het beste eindresultaat te komen.

pp
Agatha Woudwijk Managing Director @ Johnny Wonder

Geef haar af en toe wat water en koffie en ze gaat als een trein. Als Tanja in een project duikt, laat ze niet meer los. Met haar strategische visie en creativiteit zet ze even goed een commerciële contentcampagne neer als een kick ass redactioneel platform.

Veer
Vera Klandermans Freelance Content Creative