Boek 4: Powerfood – The Party Edition

Met veel plezier nam ik ook dit jaar weer de volledige eindredactie van het nieuwste boek van Rens Kroes onder mijn hoede. Boek nummer 4 heet: Powerfood – The Party Edition. In deze editie laat Rens zien dat haar powerfood prima past bij een feestje.

Het leven mag gevierd worden. Van uitgebreid tafelen met friends & family, tot een feestje voor twee op de bank. Omdat plezier hebben het leven leuker maakt, je lijf ultiem ontspant door gezelligheid en de mooiste herinneringen aan tafel ontstaan.

In dit boek deelt Rens haar favoriete party-recepten die iedereen gemakkelijk kan klaarmaken. De meer dan tachtig nieuwe gerechten passen helemaal in haar bekende voedingswijze, maar zijn uitgebreider en vooral: feestelijker. Ze laat zien hoe je
 de mooiste taarten bakt, hartige hapjes maakt, BBQ’s en dinertjes met vrienden organiseert en de lekkerste drankjes serveert.

Powerfood – The Party edition ligt nu in de winkel.