Boek 3: On The Go

“Op veler verzoek kom ik na mijn eerste twee boeken, Powerfood en Powerfood; Van Friesland naar New York, met een boek vol heerlijke meeneem gerechten. Ontbijtjes on the go; inspiratie voor je lunchtrommel; heerlijke salades voor bij een zomerse picknick; zalig zoet voor na je work-out: On the go biedt je 49 powerfood recepten die goddelijk smaken, goed voor je zijn én makkelijk zijn mee te nemen.

Bovendien laat ik zien welke trommels, bakjes en potten handig zijn voor het vervoeren van je smoothies, salades en snacks. Ik geef tips over bewaren, invriezen en voorbereiden. Sunday preppen, de avond ervoor of op het laatste moment, je bent nu altijd voorbereid. Met dit boek laat ik zien dat een gezonde lifestyle – ook als je het druk hebt – niet heel ingewikkeld hoeft te zijn.”