Boek 1: Powerfood

Rens en ik leerden elkaar kennen toen ik haar vroeg te bloggen voor Glamour.nl, waar ik editor was. Toen ik daar vertrok om te gaan freelancen, vroeg Rens me een paar weken later of ik haar wilde helpen met haar eigen blog. Niet snel daarna belde Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum. Of Rens een boek wilde maken. JA! Maar dan wel met mijn eigen team, was het antwoord. Zo gezegd, zo gedaan. Na een half jaar was daar opeens haar eerste boek: Powerfood.

“Ik geloof dat de combinatie van gezonde voeding, voldoende beweging en ontspanning Powerfood-3dlrzorgt voor een fit en gelukkig leven. Een happy life bereik je niet met een crashdieet, maar wel door lekker en gezond te eten, goed voor jezelf te zorgen en vooral… te genieten.

Om dit boek samen te stellen heb ik uren in de keuken doorgebracht om te proeven, te variëren en te testen. Het resultaat is een verzameling van mie favorites. Van smoothie to go, ontbijtjes die je gelukkig maken, simpele salades en pasta’s tot gezonde en eenvoudige varianten op zondige zoetigheid. Ook vertel ik je over het effect van verschillende groenten, superfoods en andere ingrediënten op je lijf.

Neem je tijd om lekker te kokkerellen, wees lief voor jezelf en boven alles: enjoy!”